Over Ons

Hallo Allemaal,

Ik ben Bart, en deze website heb ik samen met mijn collega’s Nancy en Ramon opgezet.

Wij zijn een groep studenten van verschillende Medische Faculteiten uit Nederland. Het lag in de bedoeling om mensen te informeren over specifieke zaken als huidproblemen, maar gezien de omstandigheden en de behoefte naar een breder scala van informatie, heeft de groep getracht om een breder publiek tegemoet te komen. Zo wordt er in beginsel niet over specifieke zaken gesproken, maar is de informatie op deze website voor een ieder en door een ieder te volgen.

Waarom deze website?

Velen van ons zijn als in de afrondende fase van onze studies. Wij zien echter heel wat mensen vak zitten met problemen, war zij geen raad mee weten te doen. Veelal spelen financiƫle problemen ok een rol. Deze website is niet bedoeld om eerste hulp n te bieden. Ook is het niet bedoeld om op wetenschappelijk niveau zaken aan te dragen. Dat zou het voor de doorsneelezer ook heel lastig te volgen maken. Wij proberen met de op deze website ter beschikking informatie op een heel luchtig manier te presenteren. Zodanig, dat een ieder het kan volgen en een ieder het ook kan navertellen. Wij verwijzen in de artikelen ook naar andere bronnen, omdat onze informatie ook niet volmaakt is.

Verder is het belangrijk m te weten dat gezondheid niet begint bij het bezoeken van de artst. de essentie van het verhaal is om bij jezelf te beginnen om uiteindelijk er zelf profijt van te kunnen hebben.

voor de rest wens ik een ieder veel leesplezier.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *